A sikeres és biztonságos munkavégzés

Munka mindig volt és lesz. Ez a tevékenység az, ami által lehetünk „valakik”, valamint ez az, amiért a fizetésünket is megkapjuk. Lehetünk tanárok, orvosok vagy akár egy gyárban dolgozók, ami közös bennünk, hogy mindenki szeret hazatérni, és persze épségben.

Fontos tehát, hogy a közlekedés során és a munkahelyen is a maximális biztonságban legyünk, vigyázzunk magunkra és egymásra. Ezért is fontos, hogy a munkahelyen szabályozva legyen a munkavégzés, meglegyen a megfelelő munkavédelem, amely során lényegesen lecsökkenthető a munkahelyi balesetek lehetősége. Ebben tud segíteni az Active Safety Kft., akik munkavédelemre specializálódtak, és munkavédelmi technikusi szakképesítéssel, valamint TÜV SCC minősítéssel rendelkeznek. Céljuk a biztonságosabb és jobb munkakörülmények megteremtése, így a vezetők nyugodtan, hátradőlve figyelhetik a felhőtlen munkavégzést. Munkavédelmi szolgáltatásaik közé tartozik a kockázatértékelések készítése, oktatási tematikák kidolgozása, üzembe helyezési jegyzőkönyvezés, védőeszköz juttatási rendjének nyilvántartása, illetve egyéb munkavédelmi dokumentációk. Ezen kívül segítenek kisvállalatok munkavédelmében és az építőipari munkavédelmi koordinációban is.

Láthatjuk, hogy lefednek mindent, ami a munkavédelemhez nélkülözhetetlen, sikerüket pedig nem egy cég bizonyítja. Az Active Safety a munkavédelmi dokumentáció készítését és kisvállalkozások munkavédelmét a Dunántúl egész területén vállalják, építőipari munkavédelmi koordinációt pedig az ország egész területén, valamint külföldön is. Tehát, www.activesafety.hu és a gondok, valamint a felelőtlen balesetek már a múlté. Ahogy mi is, ők is csak előre tekintenek, a sikerhez vezető út felé. Kérjük tehát a segítségüket, hiszen szakmai hozzáértésükkel sokat tehetnek a vállalkozás sikeréért, és beosztottaink is megbecsülik majd vállalkozásunkat, hiszen ezzel is tudatjuk feléjük, hogy az épségük mennyire fontos a számunkra.