Cipővédő felnőtteknek?

Ki hallott már olyanról, hogy egy gyerekek számára kifejlesztett védő eszköz később a felnőttek számára is hasznos védelemként szolgálhat a mindennapi életben valamely tényező megkönnyítésére? Én sem hallottam sokáig ilyenről, legalábbis, ha hallottam is, biztosan nem azonosítottam be, hogy ez valamely gyerek eszköz továbbfejlesztése, egészen a múlt hétig. Akkor ugyanis valami egészen egyszerűnek mondható, mégis fantasztikus találmánnyal találkoztam szembe. Pontosabban az egyik barátnőm küldte át, hogy nekem is meg kell nézzem, mert én is sokat vezetek.

Ez a barátnőm ugyanis cipőmániás. De nem az a fajta, aki sűrűn cserélgeti a cipőket, hanem az, akinek rengeteg cipője van, és mindet imádja is. Úgy félti őket, mint ha a világ legnagyobb kincsét birtokolná. Megmondom őszintén, engem ez cseppet sem zavar, sőt. Csodálom, hogy nem egy egyszerű gyűjtögető és cserélgető emberről van szó, hanem tényleg nagyon vigyáz minden egyes darabjára, és igyekszik megóvni azokat. Egyetlen dolog van azonban, ami ezt teljes mértékben szinte lehetetlenné teszi számára. Én is azt gondoltam, hogy ez után a gyerekek szó fog szerepelni, de meglepetésemre a vezetést emelte ki. Azt mondta, arra tud figyelni, hogy a gyerekekkel való egész napos jövés-menés hatásától megóvja a cipőket, arra azonban nem, hogy a vezetés és a pedálok használata során a cipőit ne tegye tönkre a szőnyeg. Én erre megmondom őszintén még nem is gondoltam. Nekem is feltűnően gyorsan használódnak el a cipőim, mióta vezetek, de sosem jöttem rá mi lehet a baj. A cipőim sarka teljesen tönkremegy, legyen szó magassarkú vagy lapos talpú cipőről.

A barátnőm azonban valamelyik nap azzal hívott fel, hogy megtalálta a tökéletes megoldást a problémára, és az pedig nem más, mint a heelgood cipősarokvédő. Rákerestem hát én is, és már a második percben a vásárlás résznél tartottam. Ez a kis designos, színes védőeszköz tökéletes megoldás minden olyan ember számára, legyen az nő vagy férfi, aki sokat vezet és próbálja cipőit megvédeni a kárpit okozta roncsolódástól. Én már egy hete használom, és amellett, hogy gyors és még jól is néz ki, tökéletesen megfelelt számomra. A cipőim ragyognak és elfelejthetem én is a váltócipőt örökre.