Édesanyám segítsége

Az ember szülei mindig túloznak, gondolja ő nagyon sokáig, és kamaszként szinte biztos benne, hogy csak azért mondanak dolgokat és azért hallgat folyamatosan egy-egy dolgot, hogy az őrületbe kergessék vagy kikészítsék. Persze aztán valahogyan mindenki rájön, hogy valójában csak féltették és segíteni akartak neki, hogy még véletlen se érjék olyan negatív élmények és kudarcok már a saját életének kialakítását igénylő első időszakban, ami maradandó rossz élményeket vagy sebeket okozna. Persze nálam is pont azt érték el a folyamatos segíteni akarással, hogy egyáltalán nem foglalkoztam dolgokkal, és pontosan azért fulladt kudarcba egy-egy dolog, mert iszonyatosan sokat hallgattam tőlük, hogy meg kell oldani, és kamaszként rám is olyan hatással volt ez, hogy egyáltalán nem volt kedvem foglalkozni vele és nem is tettem semmit a cél érdekében.

Ilyen volt például a főiskola kapujában az albérlet keresés, ami manapság nem, hogy nem könnyű feladat, hanem fogalma sincs az embernek, hogy hol van jó kiadó szoba Budapest területén, ezért eszeveszett keresgélés lehet a vége annak, hogy ha nem fordul profikhoz és nem kér segítséget. Persze én csak keresgéltem, és már nagyon sürgetett a költözés ideje, én még nem rendelkeztem kiadó szoba terén semmi megoldással. Ekkor lépett elő édesanyám, aki persze ilyenkor mindig felbecsülhetetlen segítséget tudott nyújtani, és vitt el a kiadoszobabudapest.hu csapatához, akik a Global Best Property Zrt. képviseletében kiadó szoba bérlés terén a legeslegjobb szolgáltató, most már tapasztalattal a hátam mögött mondhatom.

Persze most már én is máshogyan állnék dolgokhoz és máshogyan fogadom a szüleim tanácsát, mint ahogy a kritikákat is, éppen ezért azt javaslom mindenkinek, hogy kamaszként ne foglalkozzanak azzal, amit mondanak nekik, mert bár mindenki jót akar a rossz irányba hajtják az embert, csak a feladatokkal és célokkal foglalkozzon és azért a segítséget fogadja közben. Akkor biztosan eredményes kamasz kort fog zárni és jól fogja kezdeni az önálló életének kialakítását.