Gyorsan és nagyszerűen

Nem olyan régen azt a feladatot kaptam a főnökömtől, hogy keressek egy olyan fotóst, aki képes az egyik legnagyobb ügyfelünk ékszereiről olyan képeket készíteni, amik nem csak szépek, de arra sarkallják a vevőket, hogy meg is akarják vásárolni a rajta szereplő ékszereket. Én marketingesként természetesen muszáj, hogy lépést tartsak ennek a világnak a fejlődésével, mint ahogyan a vásárlók vásárlási szokásainak változásával is, de ez az online értékesítési terület nem az én világom. Azt gondolom én ehhez már idős vagyok, és nem is szeretek egyáltalán az internetről vásárolni, így azt gondoltam mikor megkaptam ezt a feladatot, hogy nagyon nagy bajban vagyok.

Később aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen, nekem nincs más dolgom, mint keresni egy olyan fotóst, aki nagyszerű képeket készít a termékekről egy ékszerfotózás keretében. Semmi más dolgom az online marketing világával nincsen. Igen ám, csak hogy olyan fotóst találni, aki bátran és garanciával vállalja az ilyen képek elkészítését nem annyira könnyű a magyar piacon.

Hála a jó égnek van egy nagyon kedves fotós ismerősöm, aki bár szintén nem vállalkozott a hasonló képek készítésére, hiszen se tapasztalata, se technikai felszerelése nem adott ahhoz, hogy valóban minőségi és lélegzetelállító képeket készítsen ékszerekről, de ajánlott egy csapatot, akik biztosan nagyon jól és profin meg tudják ezt oldani számomra. Nagy szerencsémre ez így is lett. A képek tökéletesek lettek, a csapat pedig nagyon kedves, azóta pedig már az értékesítés is nagymértékben fellendült, a projekt tehát minden téren sikeres lett. Világ életemben hálás leszek annak az ismerősömnek, aki ajánlotta a Fotoda csapatát, hiszen biztos vagyok benne, hogy hosszú távon fogunk tudni nagyon gyümölcsözően együtt dolgozni a jövőben.