Ha te is imádod

Én nem tudom ki hogy van vele, de én nem igazán részesítem előnyben a nagy, nagyon drága vagy nagy nevű márkákat, sem az arcápolás, sem a testápolás, sem pedig a parfümök vagy szemfestékek tekintetében. Nekem gyerekkorom nagy slágere az avon termékcsalád és annak minden egyes terméke. Emlékszem, hogy a barackos habfürdő volt gyerekként a kedvencem és az első parfümöm is az avon termékei közül került ki, ráadásul nem is akármilyen finom illattal. Imádtam édesanyámmal minden olyan alkalmat, amikor leültünk egy-egy csésze teával és kávéval és végig néztük az újság tartalmát, az ajánlatokat, az akciókat, és bizony, bár akkor még nem volt szabad magunkat festeni az iskolában, mindig kaptam valamit, amivel gyakorolhatok, hogy ha nagy leszek már tudjam szépen mázolni magam.

Manapság már nem igazán lehet hozzájutni ilyen katalógushoz, legalábbis nagyon nehézkes ez a dolog, de gondoltam rá, hogy ha tudnék szerezni, akkor vissza tudnám hozni az édesanyám életébe azt a fajta kedves időtöltést, biztosan nagyon örülne neki, és én is jól érezném magam tőle. De újságot nem igazán táltam erre. Találtam azonban valami mást. Valami modernebbet és sokkal jobbat, ahol szintén minden terméket végig tudunk nézni és meg is tudunk rendelni. Egy internetes oldalt, a https://pipereshop.hu/ oldalt, ahol számtalan kategóriában rengeteg termék közül válogathat az ember, a keresés mégis nagyon gyors, a rendelés pedig hihetetlen egyszerű. Már alig várom, hogy megmutassam az édesanyámnak is.

Ha te is imádod ezeket a termékeket, vagy régi szép emlékek fűznek hozzájuk, mindenképp látogass fel erre az oldalra, mert biztosan nem fogod megbánni. Nem csak nosztalgiázhatsz, hanem rengeteg jó termék közül választhatsz. Én már alig várom az első rendelésünk az édesanyámmal.