Mert a hőség nem csak a nagyokat viseli meg

Amikor mi úgy döntöttünk, hogy családot alapítunk még fogalmunk sem volt, hogy egyrészt szükségünk lesz egy igazi otthonra, ami persze átalakításokkal és felújításokkal jár, ez pedig sosem könnyű időszak az ember életében, másrészt pedig arra sem igazán voltunk felkészülve sem én, sem pedig a férjem, hogy amit mondanak, hogy a gyerekáldás egyszerre áldás és egyszerre teher, az bizony teljesen igaz. Nem csak azért, mert azt gondolom, hogy az első gyereknél mindenki túlaggódja a dolgokat és mindenen izgul, hanem persze azért is, mert a gyerek nőni kezd, és elkezd a saját genetikája dolgozni, így pedig sokszor hatalmas meglepetéseket tud okozni számunkra.

Én például nagyon fázós vagyok. Nem szeretem a hideget és egyáltalán nem bírom a klíma rendszerek működését sem. Az összes munkahelyemen mindig minden nyáron szenvedtem a használatuk miatt. Egészen egyszerűen szinte azonnal megfázok és a nyirokcsomóim beadják a kulcsot, akkor pedig jönnek a fájdalmak, a levertség és a láz, amivel szinte lehetetlen megküzdeni. Én ezt egyáltalán nem akartam magamnak otthonra, úgyhogy úgy döntöttünk a férjemmel, hogy nekünk akármennyire is indokolt lenne, hiszen két szintes a ház, nem lesz klíma rendszer telepítve.

A gyerekünk azonban feladta a leckét, ugyanis annyira nem bírja a meleget, hogy már nem csak aludni és pihenni nem tud, és persze kisebb az étvágya is, hanem ki is pattogott szegény, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy keresünk valakit, aki tökéletes szakmai tapasztalattal és biztos tudással rendelkezik a klímaszerelés budapest területén történő megoldásában, és olyan rendszert tud nekünk tervezni, ami biztosítja a kellemes hűvös időt benn, de nem fog engem sem bántani, hiszen ha lebetegszem senki sem tudja vállalni a gyereket, hatalmas bajba kerülünk, mert a férjemnek muszáj dolgoznia.

Én pontosan emiatt nagyon tartottam ettől az egésztől, de most már látom, hogy nem volt rá szükség, hiszen a Djgepeszet csapata megadta számunkra a tökéletes klíma rendszer minden előnyét. Hűvös van, de élvezhető hűvös, és mivel senkit sem ér direktben és közvetlenül a hideg levető, így engem sem és a kicsit sem bántja a rendszer. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Biztos vagyok benne, hogy mindenki tökéletesen elégedett lesz a munkájukkal.