Nagyi kedvencei

Amikor az ember bizonyos kor fölött visszagondol a hátamög9tt hagyott évekre, rádöbben arra, mennyire gyorsan repül az idő, szinte rohannak az évek. Ilyenkor, a nagy rácsodálkozás és megdöbbenés után azonban rá kell ébredni arra, hogy bár tényleg elmúltak a szép és fiatal évek, de cserében rengeteg örömöt, szeretetet kaptunk, ami megfogható, tapintható, és ha okosan használjuk ki ezeket az ajándékokat, a hátralévő évek boldogságban fognak telni.

Legnagyobb öröm és boldogság források gyermekeink és unokáink. Amikor megszülettek gyermekeim, azt gondoltam, hogy ennél nagyobb boldogságot, büszkeséget már nem lehet megélni.

Unokáim születésénél kellett rádöbbennem arra, hogy nagyot tévedtem. Hatalmas, semmihez nem hasonlítható öröm, boldogság és büszkeség öntötte el szívemet, amikor megszülettek drága unokáim. És ezek az érzések a kor előre haladtával csak erősödnek, és minden együtt töltött pillanatot igyekszem megőrizni gondolataimban, hogy ha kicsit is magányosnak érzem maga, legyen mibe kapaszkodni, tudjak mire visszaemlékezni.

Sajnos a vírus fertőzés ideje alatt nem volt lehetőség a személyes találkozásokra, de korunk technikai vívmányai lehetővé tették, hogy az internet adta lehetőségeket kihasználva szinte naponta beszélhettünk, sőt az okos eszközök használatával a video technikákon keresztül még láthattuk is egymást.

Ezeket a jó gyakorlatokat nem felejtettük el a járvány helyzet megszűnése után sem. Ha elfoglaltságaink lehetővé teszik ma is minden nap hívjuk egymást.

A napokban szomorúan vettem tudomásul, hogy nem lehetséges a video kapcsolat unokáimmal, mivel az ipad kamerája tönkrement.

Lázas interneten való keresgélés után akadtam rá az ipad szerviz lehetőségére az expertmobil oldalon. Gyorsszervíznek köszönhetően már el is készültek a javítással. Nagy boldogságomra Ismét hívhatom unokáimat és láthatjuk egymást, beszélhetünk egymással.