Te mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

Biztosan mindenki emlékezhet arra a játékra, amikor még az iskolában kérdezgettük egymást, ha egy lakatlan szigetre kerülnénk, mit vinnénk magunkkal. Mi az a három dolog, ami szükséges lehet. Akkor még simán mondtuk, hogy játékokat, a kutyánkat, a szüleinket, horgászbotot, italt, vagy ami épp akkor fontos volt nekünk. Ahogy felnőttem, viccesen tekintek vissza ezekre a válaszokra, felnőttként már kicsit más nézőpontok alapján gondolnám végig a válaszom.

Én, személy szerint a telefonomat, egy raklap power bankot, és mondjuk, egy sátrat vinnék, hogy amíg a telefonon segítséget kérnék, el tudjak bújni az időjárás viszontagságai elől, bízva a térerő erejében. Addig meg játszanék és filmeznék, amiket már előre rátennék a telefonomra, így biztosítva, hogy egy percig se unatkozzak, vagy kattanjak be, mint Chuck Noland (Tom Hanks) a számkivetett című filmben. Szinte biztos, ha most feltenném nektek is ezt a kérdést, sokan mondanátok a telefonotokat, főleg, ha lenne olyan lehetőség is, hogy a szigeten található egy épület, benne pedig egy áramforrás.  Így maximum nem power bank lenne, amire a választásunk esne, hanem egy telefontöltő.

Az Atomking-nél megtalálhatod ezeket a töltőket, amiket bátran vihetnél magaddal egy lakatlan szigetre is, hiszen egytől egyig minőségi termékek. Találhatsz itt vezeték nélküli gyorstöltőket, asztali wireless töltőket és autós töltőket is, ami jól jönne, ha mondjuk, egy autót is vinnél magaddal. Ezek a töltők a hétköznapokban is nagyszerű társaid lehetnek, bármilyen körülmények között. Tartsd telefonod mindig tettre készen, hiszen ki tudja, mikor lehet rá a legnagyobb szükségünk, mert egy töltő életmentő is lehet.